SUZI TOSTAYTOWORKTOGO

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1540 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Suzi TostayToworkTogo. Meer weten? Ontdek meer

23 aug 2022 om 21:35 Ik gaf om 18.00 aan dat de sushi wel om 19.30 mocht komen. Uiteindelijk 20:10 pas geleverd. Daarnaast was de sushi niet van denderende kwaliteit. Bezorger was wel erg aardig
24 jul 2022 om 21:28 Heerlijk als altijd. Het duurt even, maar dat begrijp ik, want alles wordt vers bereid.
10 jul 2022 om 20:28 Voor de eerste keer besteld hier, was iets niet goed begrepen met de bestelling opmerking werd niet begrepen, na bellen met restaurant nalevering gekregen, sushi is erg smakelijk pittige wasabi mayo erbij, Voor herhaling vatbaar
8 apr 2022 om 20:47 Sneller geleverd dan aangegeven. Sushirijst alleen wat droog en de fried binnenkant was taai.
6 mrt 2022 om 11:00 Lekkere ebi fry roll :) Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle bezorging op een zaterdag!
4 mrt 2022 om 9:18 Alles was naar wens. Ik kwam zelfs iets eerder dan de tijd aangaf en het stond al klaar! Helemaal mooi. Verder was de sushi lekker en het vulde goed.
20 feb 2022 om 8:21 Helden, het was super goed!
10 feb 2022 om 17:12 Sushi is weinig vulling veel rijst. Smaak is een 6je
14 jan 2022 om 21:57 Was eerst lekker, nu rijst heel droog en mini hoeveelheden vis
1 jan 2022 om 16:11 Ik heb hier vaker besteld maar helaas was de laatste keer heel teleurstellend. Rijst was droog en smaakloos en zalm stukje was zo klein in de hosomaki. Twijfel of ik nog een keer hier eten ga bestellen..
26 dec 2021 om 20:12 Matige Sushi, vlakke smaak, niet alles even vers, geen gember bijgevoegd maar wel mayo en citroen bij de sashimi. Sashimi ook erg wisselvallig: St Jacobsschelpen vers en goed, maar de makreel was niet vers en smakeloos, de zeebaars was gemiddeld.
20 dec 2021 om 19:26 More than one hour... and the mini loempia were cold..