SUZI TOSTAYTOWORKTOGO

SUZI TOSTAYTOWORKTOGO Japans Restaurant & Go

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1534 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Suzi TostayToworkTogo. Meer weten? Ontdek meer

8 apr 2022 om 20:47 Sneller geleverd dan aangegeven. Sushirijst alleen wat droog en de fried binnenkant was taai.
6 mrt 2022 om 11:00 Lekkere ebi fry roll :) Goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle bezorging op een zaterdag!
4 mrt 2022 om 9:18 Alles was naar wens. Ik kwam zelfs iets eerder dan de tijd aangaf en het stond al klaar! Helemaal mooi. Verder was de sushi lekker en het vulde goed.
20 feb 2022 om 8:21 Helden, het was super goed!
10 feb 2022 om 17:12 Sushi is weinig vulling veel rijst. Smaak is een 6je
14 jan 2022 om 21:57 Was eerst lekker, nu rijst heel droog en mini hoeveelheden vis
1 jan 2022 om 16:11 Ik heb hier vaker besteld maar helaas was de laatste keer heel teleurstellend. Rijst was droog en smaakloos en zalm stukje was zo klein in de hosomaki. Twijfel of ik nog een keer hier eten ga bestellen..
26 dec 2021 om 20:12 Matige Sushi, vlakke smaak, niet alles even vers, geen gember bijgevoegd maar wel mayo en citroen bij de sashimi. Sashimi ook erg wisselvallig: St Jacobsschelpen vers en goed, maar de makreel was niet vers en smakeloos, de zeebaars was gemiddeld.
20 dec 2021 om 19:26 More than one hour... and the mini loempia were cold..
2 nov 2021 om 18:22 Poke Bowl! Supersnel en super lekker!
29 okt 2021 om 8:39 I made a big order of sushi for our department. Ordered at 11AM for a delivery of 12PM. Food arrived 12:50PM! I had to call and they blamed me for not calling earlier! They only gave 15 chopsticks for a very large order!
24 okt 2021 om 22:07 Pokebowl bevatte te veel rijst en taaie kip, crispy ebi rolls ook te veel rijst en smaakten helaas ook niet echt vers. Al met al niet echt lekker. Bezorging was helemaal prima.