SUZI TOSTAYTOWORKTOGO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1611 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Suzi TostayToworkTogo. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 13:54 Sushi was vreselijk…. Totaal niet lekker. Ik heb 2 uur gewacht terwijl op de site werd aangegeven 30 tot 50 min bezorgtijd. En de sushi zelf…… Ik heb nog nooit zo’n vieze sushi gegeten. Zonde van mijn tijd en geld. Hij ging de prullenbak in.
5 jun 2024 om 12:28 Als je 4 1-persoonsmenu's bestelt, dan is het belachelijk om maar 2 paar stokjes mee te sturen. Of moet ik die delen met m'n collega's?
8 mei 2024 om 10:15 De sushi was super droog en de avocado heel hard, ook vonden we dat er aan sommige sushi stukjes een raar smaakje zat. Echt niet voor herhaling vatbaar.
5 mei 2024 om 6:43 Zeer tevreden over kwaliteit van het eten voor herhaling vatbaar,
1 mei 2024 om 15:06 Superlekkere Pokebowl. Veel zalm, allemaal verse gerechten en lekkere combinatie. Alleen de cola vergeten, maar de pokebowl maakte een hoop goed!
23 apr 2024 om 13:46 zalm was waterig en vrij smaakloos bijna muffig
7 apr 2024 om 10:44 2,5 uur gewacht op deze bestelling, belachelijk lang. Bij bellen naar het restaurant werd gezegd dat ik dit via Thuisbezorgd zelf maar moest regelen
2 apr 2024 om 14:26 Goed op tijd. Netjes ingepakt. Beleefde bezorger
1 apr 2024 om 20:11 2 uur wachten op niet heel goeie sushi
31 mrt 2024 om 20:54 Super goede sushi en de wasabi verrukkelijk
28 mrt 2024 om 9:04 bestelling werd precies om 19 uur afgeleverd, precies zoals aangegeven!
27 mrt 2024 om 19:25 Heerlijke sushi en snelle vriendelijke bezorging.